14_interieur_fullwidth
14_interieur_fullwidth
1_patrick_large
1_patrick_large
Home tekst
Over ons

Welkom bij Depoxy Grindvloeren

Er zijn geen mooiere vloeren dan een siergrindvloer. De mensen die zo'n vloer hebben zijn er dan ook zeer tevreden over. Depoxy grindvloeren is de grindvloer specialist voor de omgeving en regio van Rotterdam en omstreken.

Meer info

DEPOXY Siergrindvloeren logo
DEPOXY Siergrindvloeren
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons

Depoxy Grindvloeren is dé grindvloer specialist

Grindvloeren zijn duurzaam en slijtvast, de mensen die zo'n vloer hebben zijn er dan ook zeer tevreden over. Dit heeft o.a. te maken met de mogelijkheden die een grindvloer biedt. In tegenstelling tot traditionele vloeren, zijn grindvloeren toepasbaar in woon, slaapkamers en keukens. Maar zijn deze ook heel goed geschikt voor uw bedrijfspand.

Benieuwd welke grindvloer het beste past bij uw situatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, onze specialisten adviseren u graag verder. Zo kunt u bij ons rekenen op:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Advies op maat

Welke vloeren leveren wij?

Depoxy grindvloeren levert kwalitatief hoogwaardige vloeren zoals:

De vloeren zijn in bijna elk denkbare kleurmix verkrijgbaar, en bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit uiteenlopende designs.

Kom langs in de showroom

Voor het inlopen zonder afspraak is onze showroom geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om de showroom volledig voor u te reserveren. Zo kunnen we een afspraak inplannen tussen 14:00 uur en 18:00 uur. De showroom is dan speciaal voor u geopend en kunnen onze vakkundige medewerkers u voorzien van advies op maat om uw droomvloer te realiseren. Tevens is het ook mogelijk dat één van onze specialisten langskomt bij u op locatie! Zo kunnen wij de huidige situatie in kaart brengen.

Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak!

DEPOXY Siergrindvloeren logo
DEPOXY Siergrindvloeren

Copyright © 2024 DEPOXY Siergrindvloeren | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM